iPhone reparationer – spar penge på at vælge den rigtige

Har du fået repareret din iPhone endnu? For godt, og vel 5 år siden så skulle du have sendt din iPhone til forh????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????andleren for, at kunne få en reparation – hvis den altså var i stykker. I dag kan du tage ned i en af de mange forhandlere som reparere iPhones hurtigt. Det er generelt en bedre oplevelse, og din telefon er klar igen på max 20 minutter. Se før i tiden skulle man vente op til 2 måneder, og måske betale for reparationen alligevel, hvis forhandleren ikke godkendte dit belæg for en reparation. Problemet er bare – hvem kan du stole på? Der findes mere end 50 virksomheder der yder iPhone reparationer, nogle er selvfølgelig bedre til det end andre, sådan er det altid. Du skal have finde den rigtige, som du kan stole på inden for en rimelig geografisk placering, så du ikke skal langt for at finde en troværdig reparatør. I dette indlæg vil jeg fremvise de virksomheder, som jeg ved du kan stole på.

Du bør ligge vægt på 3 ting, når du skal vælge din reparatør:

– Service, er din reparatør hurtigt nok til dig, og overholder vedkommende sin aftale?

– Bruger din reparatør originale reservedele, eller køber han det fake til en mindre pris for at sparer omkostningerne?

– Har din reparatør flere års erfaring?

Hvis du skal finde den rigtige reparatør, bør vedkommende kunne besvarer disse spørgsmål ærligt med det rigtige svar. Selvfølgelig det svar, som gør vedkommende kompetent nok til, at modtage dine penge for at din telefon fungere igen.

Det er et kendt problem i branchen, at flere bruger falske reservedele, så det er virkelig noget, som man bør være opmærksom på. Kig en ekstra gang på leverandøren inden du bare vælger vedkommende der ligger tættest på.

Jeg kan anbefale disse:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *