iPhone 4 fås hos Telmore

TDC meddelte for nyligt at de i dag vil starte med at sælge den strengt populære 4 udgave af iPhone mobiltelefonen, iPhone 4. Nu har Telmore også fulgt trop, og det er ikke så underligt da Telmore er et datterselskab af TDC.

For at få iPhone 4 hos Telmore, skal man have håndjern på, som det populært hedder hos Telmore, når man får et fastlåst minimumsforbrug. Det drejer sig om de helt store håndjern, på 599 kr. Per måned. Med dette abonnement får du 5 GB dataforbrug, ubegrænset tale og SMS samt MMS. Det skulle dermed ikke være nødvendigt at forbruge mere end hvad man allerede betaler for.

Hos TDC er det mobilabonnementet TDC iMedia-abonnement, som er det abonnement der kommer tættest på Telmores, men her får man altså kun fire timer tale om måneden.

iPhone 4 koster det samme hos både TDC og Telmore, nemlig 1199 kr. For 16 GB udgaven, som i langt de fleste tilfælde er rigeligt, og 1999 kr. For den store 32 GB version.

Når du er ude af bindingsperioden, er TDC abonnement dog 100 kr. dyrere, og det er ved at tage med når man overvejer udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *