Jeg er glad for i dag at kunne fortælle, at jeg har lavet et samarbejde. Det har jeg gjort med et mega fedt brand, som sælger bomberjakke.

Bomberjakke til alle jer læsere

Hej alle sammen derude. Jeg er glad for i dag at kunne fortælle, at jeg har lavet et samarbejde. Det har jeg gjort med et mega fedt brand, som sælger bomberjakke. Det vil jeg fortælle en masse om i dag herinde på bloggen. Læs med og lær meget mere.

En bomberjakke for alle

Det er rigtig fedt, at I har skruet herinde på bloggen i dag. Det er nemlig i dag, at jeg vil fortælle meget mere om mit samarbejde, som jeg har teaset omkring de sidste mange uger. Jeg har ikke kunnet sige så meget, men nu er dagen her altså. Det skal handle om den bomberjakke, som jeg har designet. Jeg er rigtig glad for det design, som vi i sidste ende er kommet frem til. Det kommer til at blive solgt på den hjemmeside, som jeg har linket til her på bloggen i dag, og derinde kan I altså købe den fremover. Den er så fin synes jeg. Jeg er glad for at gå med bomberjakke året rundt. Til forår og efterår bruger jeg den som jakke, mens jeg i vinteren har den under en vinterjakke og bruger den mere som en indendørs jakke. Derudover tager jeg den med, når jeg ved, at vi skal noget om sommeren, hvor det kan blive køligt om aftenen. Så er en bomberjakke altså god. Læs mere nedenfor.

En for jer alle

En ting, som jeg har designet denne jakke til er jer alle sammen. I læsere skulle kunne lide denne bomberjakke. Og det tror jeg virkelig, eller håber nærmere, at vi er kommet i mål med. Jeg er glad for at præsentere for jer den bomberjakke, som jeg har arbejdet på i en helt år nu. Lad mig vide nede i kommentarfeltet om denne jakke er noget for jer alle sammen. Hvad siger I til farven? Modellen? Som sagt, så kan I finde den via linket længere oppe i denne blogpost, hvor jeg har linket til bomberjakken, så I nemt kan finde den og se pris og materiale. Så kan I fremover købe den online. Den kan både styles op og ned alt efter hvad man skal til. Jeg har min på på arbejde med flotte bukser og hæle, og så bruger jeg den også i weekenden med en kasket og et par sneakers. Det er dejligt.

Jeg håber, at I vil læse med næste gang jeg kommer ud med et blogindlæg her på bloggen. Det gør jeg allerede onsdag. I kan i mellemtiden læse mange flere indlæg herinde på bloggen – lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *